fbpx
Konfekt og håndlaget sjokolade

Cielo Konfektmakeri i Trondheim produserer håndlaget og økologisk konfekt med Fairtrade-kakao fra Peru og Guatemala.  Øvrige ingredienser er lokale og smakene er overraskende og velbalanserte. Konfekten er ferskprodusert og har ikke vært i fryselager før levering til butikk. 

 ChocoMe håndlager eksklusive sjokoladeplater med forskjellige smaker og fantastisk fristende utseende. Sjokolademakeriet ble grunnlagt i 2010 av en chocolatier utdannet i Belgia og har vunnet flere priser for innovasjon, smak og design

Franske makroner

Våre franske makroner kommer fra konditormester Leif Fardal.  Han lager makroner med utelukkende nymalte mandler, mindre sukker og rene råvarer i smakene (bær, frukt, røtter og nøtter).

Eplemost

Uten tilsetninger av sukker eller andre søtningsmidler, produserer Knatten Frukt, Sandefjord, utsøkt eplemost i flere smaksvarianter. Eplene blir kaldpresset slik at mye av fruktkjøttet blir med i mosten. Det gir en helt unik og fyldig smak med en holdbarhet i flere år ved uåpnet flaske

Fra Dyre Gård i Rygge kommer økologisk ferskpresset eplemost uten tilsetningsstoffer. Eplemost er rik på antioksidanter og vitaminer, som gir deg den energien du trenger hver dag. Anbefalt som tørstedrikk, energidrikk eller som alkoholdritt alternative til ethvert måltid.

Viser 1–48 av 71 resultater