fbpx

AmoRosa AS blomster ble etablert i Asker i mars 2013, og er en liten spesialforretning for roser og håndlaget konfekt og konditorvarer.  Forretningen tilbyr kvalitet utover det vanlige, innpakket i personlig service og ærlig lidenskap for produktene. 

AmoRosa er i eiet og drevet av ekteparet Morten og Mariela Tyrihjell fra Vollen i Asker.

Våre produkter

Roser

Snittrosene kommer fra utvalgte leverandører i Ecuador. 

Ecuador, med optimale klimatiske forhold, høyde over havet, jordsmonn og ekvators solbane sikrer store, langstrakte og rette roser.  Rosene har også god holdbarhet og står 10-14 dager i vase med et minimum av stell.

I tillegg har vi tilgang til spesielle produkter som fargede roser eller aromatiske roser for matlaging.

Innpakking og gaveesker

AmoRosa får produsert elegante og eksklusive esker og innpakningsdetaljer for både blomster, konfekt og bakervarer.  Alle eskene produseres for AmoRosas definerte formål og gir produktene våre en tilleggskvalitet og merverdi som kundene lar seg begeistre av.

Konfekt og håndlaget sjokolade

Cielo Konfektmakeri i Trondheim produserer håndlaget og økologisk konfekt med Fairtrade-kakao fra Peru og Guatemala.  Øvrige ingredienser er lokale og smakene er overraskende og velbalanserte. Konfekten er ferskprodusert og har ikke vært i fryselager før levering til butikk. 

 ChocoMe håndlager eksklusive sjokoladeplater med forskjellige smaker og fantastisk fristende utseende. Sjokolademakeriet ble grunnlagt i 2010 av en chocolatier utdannet i Belgia og har vunnet flere priser for innovasjon, smak og design

Franske makroner

Våre franske makroner kommer fra konditormester Leif Fardal.  Han lager makroner med utelukkende nymalte mandler, mindre sukker og rene råvarer i smakene (bær, frukt, røtter og nøtter).

Eplemost

Uten tilsetninger av sukker eller andre søtningsmidler, produserer Knatten Frukt, Sandefjord, utsøkt eplemost i flere smaksvarianter. Eplene blir kaldpresset slik at mye av fruktkjøttet blir med i mosten. Det gir en helt unik og fyldig smak med en holdbarhet i flere år ved uåpnet flaske

Fra Dyre Gård i Rygge kommer økologisk ferskpresset eplemost uten tilsetningsstoffer. Eplemost er rik på antioksidanter og vitaminer, som gir deg den energien du trenger hver dag. Anbefalt som tørstedrikk, energidrikk eller som alkoholdritt alternative til ethvert måltid.

SE VÅRT UTVALG AV ROSER OG SJOKOLADE

 

bird

Vi funnet fram til lidenskapelige produsenter av håndlaget konfekt og sjokolade.  Konfekten og sjokoladetrøflene er ferske og har aldri vært innom fryselager før salg.  Konfekten er laget med Fair Trade kakao fra Peru og Guatemala og basert på økologiske råvarer.

ROSEAVTALEN

Nå kan du få økologiske premiumroser i vase
levert hver uke! Vasen fra uken før tar vi med tilbake.
AmoRosa`s vakre roser bidrar positivt til det fysiske arbeidsmiljøet og sikrer et inntrykk av stil og eleganse i bedriftens lokaler. Rosene skaper også glede og inspirasjon blant ansatte og gjester som besøker bedriften.  Hver uke velger vi ut en ny rosefarge og vase til din bedrift – inspirert av årstid og i samarbeid med bedriftens preferanser.
AmoRosa leverer roseavtalen til alle bedrifter i Oslo, Asker og Bærum. Vi leverer også utover dette området, men da med prisjustering for fraktkostnadene.