fbpx

Valentindagen, på engelsk St. Valentine’s Day, 14. februar, er en dag som markeres både i verdslig og kirkelig sammenheng. Denne såkalte «Alle hjerters dag» eller «Kjærlighetens dag» feires med gaver eller oppmerksomhet i form av blomster, konfekt, kort til den utvalgte eller anonyme kjærlighetsbrev!

Å feire «Valentine’s day» er en gammel tradisjon i USA, men de senere årene har det også blitt en markering her til lands. Det er en fin anledning til å fortelle noen at du setter pris på dem.

Dette er også dagen du kan bekjent gjøre din hemmelige forelskelse. Legg et kort eller brev i postkassen til den du liker, og avslør dine følelser for vedkommende. Om du vil underskrive med «din Valentin» eller ditt eget navn er opp til deg.

Hvis du skal overraske kjæresten din, er det mye du kan gjøre. Dekorer stuen med blomster, kjøp noe partneren din har ønsket seg lenge, inviter ut på en romantisk middag eller ha et fint dekket middagsbord med røde roser klart når kjæresten kommer hjem. Frokost på sengen med et lite kjærlighetsbrev og en rose er også et alternativ. Finn på noe du vet kjæresten din kommer til å like!

For inspirasjon følg linken til vår katalog med gaver til din Valentin!